Summering av 2015

Logga liten

Ett fantastisk roligt och händelserikt går mot sitt slut!

Tack alla kunder, nya som gamla, att ni ger oss förtroendet att utveckla GP Engineering till ett ingenjörsföretag värt namnet. Året har varit fullt av utmaningar och vi har haft hög beläggning under hela året. Vår höga beläggning har också gett oss möjligheten att anställa en erfaren elkonstruktör.

Vår etablering av vårt första kontor är också genomförd. I fräscha nya lokaler i Tierp har vi numera vårt huvudkontor. Det ger oss utökade möjligheter till lokala samarbeten med företag i närregionen, men även möjligheter till större ”inhouse” projekt.

Några uppdrag som vi drar igång med under 2016 är bland annat systemering och programutveckling till en stor tillverkare av stålprodukter norr om Dalälven. Här kommer vi att genomföra en översyn av system och utföra åtgärder för att säkra funktion och reducera kommande underhållsbehov inför framtiden.

Några andra mycket spännande uppdrag är inom kvalitetssystem, QCS system, för massamaskiner.  Där ska nya system installeras under Q1, men även  befintliga system ska ses över och IT säkras inför framtiden. Här bidrar vi med systemingenjörstjänster och elkonstruktion.

Vänder vi blicken söderut ligger några uppdrag i Uppsala och Stockholm klara för uppstart under Q1. Dessa är inom energisektorn där produktion av biogas samt fjärrvärme skall utökas. Här kommer vi att primärt bidra med elkonstruktion men även system/automation under systemeringsfasen i dessa projekt.

Nu tar vi lite semester och återkommer under början av v2.

Hälsningar Thommy och Staffan