Vi har kanske världens bästa jobb

Vi har kanske världens bästa jobb.

Jag menar, var annars kan man få träffa alla dessa spännande människor som man helt ohämmat kan prata teknik med? Få ta del av de olika organisationernas know how och lära sig hur de olika processerna fungerar. Förstå vad just deras behov är, och med hjälp av den senaste tekniken på marknaden först ta fram en systemlösning och sedan få den totala lyckokänslan när uppdraget ger en nöjd kunds återkoppling. Man kan förstås arbeta fokuserat inom ett område och bli en spjutspets inom det, man väljer själv. Själv gillar jag att kunna delta i en bred teknisk diskussion där många olika teknikområden förekommer.

Ibland är det bra att ha ingenjörsutbildningen att stå på, men som vanligt är det intresset för människor och teknik som avgör var gränsen går.

Vi vill växa och bli fler för att kunna ta oss an fler roliga uppdrag och kunna besöka fler spännande företag som vill ha vår experthjälp.  Så gillar du att programmera och/eller elkonstruera så vill vi gärna att du hör av dig till oss!

 

Staffan Zakrisson, automation

Thommy Gideonsson, elkonstruktion