I dessa tider…

Vi har under sista tiden, som de flesta andra försökt att parera alla olika besked gällande vad som gäller nu under virusets framfart.
Många omplaneringar i tidplaner har det blivit men än så länge har vi lyckats att genomföra alla våra projekt, några lite senare än planerat då tillstånd att göra platsbesök skjutits på framtiden. Men de har ändå blivit utförda

Det rullar även på med nya spännande uppdrag.
För att nämna ett så har Stora Enso Skutskär återigen givit oss förtroendet att genomföra projektledning, projektering och programmering av implementering av DCS (ABB 800xA) på ett processavsnitt som tidigare haft styrning via traditionell panelstyrning.
Omfattningen är ca:
40 st Eldrifter
130 st Instrumentkretsar

Vi har även en hel del spännande offerter ute eller som kommer att gå ut inom en snar framtid.

 

//Thommy