Lediga tjänster

Lediga tjänster:

El- och instrumentkonstruktör, 3 platser, heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, omgående tillträde.

Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter som:
– Karteringar
– Utredningar
– Beräkningar
– El och instrumentkonstruktioner
– Montagesupport
– Driftsättningar

Du kommer mestadels arbeta tillsammans med dina kollegor från vårt kontor i Tierp, men även ute hos kund, så utöver erfarenhet inom branschen, sätter vi hög vikt vid personlighet, då kundvård, social kompetens, flexibilitet och samarbetsvilja är hörnstenar i relationen med kunden.
I rollen som el konstruktör kommer du att jobba som en del i navet mellan sälj, installation och kund, där du bl.a. kommer att ta fram gransknings-, bygg- och relationshandlingar för våra uppdrag

Vem är du?
Vi tror att du är en driven, noggrann och strukturerad person som vill utvecklas i din roll som el konstruktör och jobba i ett snabbväxande bolag. Du har god teknisk förståelse samt förmåga att driva både enskilda parallella projekt och generell utveckling inom dokumentationsavdelningen.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av:
– arbete eller utbildning inom el
– arbete i projekt och samordning.
– arbete med digital och fysisk dokumentation vid större projekt, gärna i en liknande roll.
– att arbeta projektbaserat gentemot beställare/kunder.
– branschen med teknisk bakgrund, gärna el relaterat.

Vi erbjuder:
För oss är det viktigt att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Du kan förvänta dig en ung, rolig och innovativ arbetsmiljö där alla strävar mot ett gemensamt mål. En god och hjärtlig gemenskap genomsyrar hela organisationen. Vi på GP-Engineering tror långsiktigt på marknaden och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetare.

Intresserad?
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas ASAP så sök hellre nu på en gång än att vänta några dagar. Skicka gärna in ditt CV samt personligt brev. Vi önskar att du i ditt personliga brev skriver just varför du skulle passa in i denna roll.

Skicka din ansökan till: thommy.gideonsson@gp-engineering.se