El-, Instrument- och Automationsingenjör

El-, Instrument- och Automationsingenjör

Vilka är vi
GP Engineering är verksamma inom automation och elkonstruktion mot flertalet olika processindustrier. Exempel på industrier som arbetar mot är kraft/energi, papper och massa, tillverkningsindustrier och kommunala anläggningar. Till dessa kunder så genomför vi projekt där vi står för helheten eller  vissa delar av projektet. Vi kan delta i samtliga delar i ett projekt, exempelvis förstudier, upphandling, projektering, systemering, montageledning, driftsättningar och processutveckling.

Yrkesrollen
Som El-, Instrument- och Automationsingenjör får du möjlighet att arbeta i samtliga delar av ett projekts olika delar och faser. Du har även direkt kontakt med våra kunder och kommer att ha stor möjlighet att planera din egen tid.

Din bakgrund
Du har troligen teknisk utbildning från gymnasium eller högskola inom något av områdena vi arbetar inom. Du har några års yrkeserfarenhet alternativt så har du erfarenhet som tekniker inom processindustrin. Meriterande är om du har erfarenhet av att planera, projektera och systemera anläggningar.

Meriterande erfarenheter

  • Autocad
  • Varierande ritverktygssystem
  • Kabel dimensioneringar
  • PLC, exempelvis Siemens och ABB

Du är affärsmässig, resultatinriktad, teknikintresserad och lösningsorienterad. Har lätt att ta kontakt med andra personer för att lösa problem och för att få framdrift i projekt.

B-körkort är ett krav

Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett fritt arbete under eget ansvar. Stor variation på projekt och uppdrag där du själv ansvarar för vart du vill komma med din yrkesroll.

Vid frågor och ansökning kontakta
Staffan Zakrisson Tel: 070-881 65 41 Email: staffan.zakrisson@gp-engineering.se
Thommy Gideonsson Tel: 070-724 00 99 Email: thommy.gideonsson@gp-engineering.se