Våra lediga tjänster

Jobbeskrivning

Vi söker nu Servicetekniker för el och instrumentanläggningar mot större industrier

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss in i framtiden. Du har erfarenhet från området sedan tidigare.

 

Kontakta oss för mer information.

Thommy 070-724 00 99

Jobbeskrivning

Vill du fortsätta utvecklas inom el och instrument och delta i spännande projekt? Är du nyfiken, framåt och driftig? Då är det här jobbet för dig!

GP Engineering välkomnar nu dig med erfarenhet av elkonstruktion och/eller instrumentkonstruktion som är redo för nya möjligheter! Tjänsten är placerad i Tierp där vi har en blandning av åldrar och står för en bred teknisk kompetens vilket ger ett bra arbetsklimat, varierande kundbas och bra teamwork där man hjälps åt och samtidigt har roligt tillsammans.

Hos oss finns möjlighet att följa hela kedjan i olika intressanta projekt, från idé till driftsatt anläggning. Projekten sker både inhouse i vår projektverksamhet samt ute hos våra kunder. Du kommer få besöka olika anläggningsplatser i perioder vilket gör att din nyfikna och flexibla sida kommer väl till pass tillsammans med din förmåga att arbeta med olika människor.

Våra kunder och uppdrag återfinns inom ett flertal sektorer såsom process, energi, logistik och tillverkningsindustri. Vi arbetar med kunder som främst är i regionen men även i andra delar av landet. Som anställd hos oss kommer du snabbt att öka din kunskapsbank och du kommer med din expertis bidra till hållbara lösningar för våra kunder! Hos oss får du möjlighet att både bredda din kompetens och fördjupa dig i området och din vidareutveckling är lika viktigt för dig som för oss!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning från universitet, högskola, YH eller att du arbetat dig till motsvarande kunskap. Du har några års yrkeserfarenhet som Elkonstruktör och/eller Instrumentkonstruktör inom industrin och är väl bevandrad i ett eller flera CAD-program. Är du dessutom insatt i standarder, säkerhetsföreskrifter och lagar är det en bonus för oss.

I rollen kommer du ha kontakt med olika kunder och kollegor och du behöver därför ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen, och hos oss på GP Engineering, brinner du framför allt för teknik! Du är kontaktsökande och trivs med att samarbeta med andra. Din lyhörda och nyfikna sida gör att du snabbt tar till dig ny kunskap och gärna lär av dina kollegor. Du har inga problem med att ta egna initiativ och du tar gärna ansvar för din egen utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

thommy.gideonsson@gp-engineering.se

Vill du jobba med oss?

Svara själv på dessa frågor:

 • Har du eller kan något som kan ta GP Engineerings team till nya höjder?
 • Söker du utmaningar, både inom teknik och din personliga utveckling?
 • Vill du vara med och bygga en produktion som är säker för människor och miljö?
 • Har du drömt om att arbeta i GP Engineerings vänliga team?

Fyll gärna i formuläret och klicka på ”Skicka”

   

   
  Webbplatssökning

  Börja din sökning här. Ange nyckelord eller en fras så hjälper vi dig att hitta den information du behöver. Sökningen har blivit enklare - allt du behöver är din förfrågan.